Τρόποι πληρωμής

Πιστωτική Κάρτα
Με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express, Diners, χρεωστική ή προπληρωμένη . Η συναλλαγή για την έγκριση της πληρωμής γίνεται με την συνεργαζόμενη τράπεζα Αlpha Bank, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής, με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποθηκεύονται καθόλου στοιχεία καρτών ή συναλλαγών, παρά μόνο η αναφορά προς την συναλλαγή που έγινε.
Με την επιλογή τρόπου πληρωμής με πιστωτική κάρτα, δεσμεύεται από την τράπεζα το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας, από το πιστωτικό σας όριο. Στο στάδιο αυτό δεν αφαιρείται το ποσό από την κάρτα σας και δεν πραγματοποιείται πληρωμή προς το Simvolo.gr.
Επίσης υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Τραπεζικό έμβασμα
Δίδεται η δυνατότητα στον αγοραστή να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό:
ALPHA BANK
IBAN: GR 3401 4063 1063 1002 0020 0502 0
Δικαιούχος λογαριασμού: Ειρήνη Γ. Μπαρμπαρή
Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας.
Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται εν συνεχεία ηλεκτρονικά (email) στη διεύθυνση sales@simvolo.gr

Με αντικαταβολή/ Μετρητά
Η εξόφληση του ποσού παραγγελίας σας πραγματοποιείται με μετρητά είτε στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας είτε στο ίδιο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα.

 

Ασφάλεια πληρωμών
Το Simvolo.gr δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.
Το Simvolo.gr δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.
Το Simvolo.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, worms, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.